به گزارش «فرهیختگان»، در ارتباط با شبهه سناریوی ایمنی گلهای و مساله و سیاستها و اقداماتی که دولت و ستاد ملی کرونا برای مدیریت شیوع کرونا در کشور در پیش گرفتهاند، با مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفتوگویی انجام دادیم.
محرز در پاسخ به این سوال که آیا دولت واقعا مسیر ایمنی گلهای یا تودهای را در پیش گرفته است به «فرهیختگان» گفت: «در ابتدا این مسیر و سناریو در برخی کشورها مطرح بود و حتی در پیش گرفتند، علت آن هم این بود که گمان میشد اگر کسی مبتلا شود نسبت به این بیماری ایمن میشود و دیگر مبتلا نخواهد شد اما وقتی مشخص شد ایمنی ایجادشده در بدن فرد بیمار بعد از مدتی از بین میرود و او دوباره به کرونا مبتلا میشود، این سناریو منسوخ شد و کنار گذاشته شد.»
محرز در تشریح سیاستهای دولت خصوصا در بحث ماجرای بازگشایی مدارس و مسافرتها و... گفت: «من از نظر بهداشتی برای این اتفاقات تحلیلی ندارم. خیلی عجله کردیم حداقل باید دو هفته صبر میکردیم و بعد سال تحصیلی را آغاز میکردیم. الان شاهد این هستیم که تعداد بیماران دوباره زیاد شده است و شاهد روند صعودی هستیم. من نمیدانم چرا چنین تصمیماتی گرفتند و خیلیها به این تصمیمات نقد دارند. ما در حوزه علمی و کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم و بارها گفتهایم که پیشگیری خیلی مهمتر از درمان است. نمیدانم چگونه اینقدر هزینه اضافی دولت تحمیل میکند. تخت روز ICU چندین میلیون در روز است و نمیدانم چرا این سیاستها اتخاذ میشود. من نمیدانم این تصمیمات کجا گرفته میشود و ما فقط نتیجه تصمیمات غلط را تماشا میکنیم! پرستاران و کادر درمان بیمارستانها و مراکز درمانی کم آوردهاند و واقعا دیگر توان ندارند اما نمیدانم این وضعیت و این اقدامات چه توجیهی دارد.»
اخبار مرتبط: